17 maj 2008

Dopkort


Imorse så fick gubben present när han vaknade. Han fick en tumring, ett halsband och ett album jag gjort. Jag fick en ny gym väska med ett eget fack för skorna(det är ju inte helt fel de luktar ju inte rosenlöv precis....) Och ett halsband med ett silverhjärta! Det är såå vackert och jag blev så himla glad. Jag har den bästa gubben i världen. Varför vi fick presenter på sängen? Jo vi firar 11 årig bröllops dag. ;¤)


Idag så har jag gjort ett dop kort. Det blev lite annorlunda mot vad jag brukar göra. Det vanligaste är att jag gör dem blåa till pojkar osv men detta blev i bruna toner. Det var lite kul att prova något nytt + att jag gjorde formatet lite annorlunda.

Idag så ringde min svåger och ville ha min sons hjälp imorgon på dopet. Sonen ska få hälla upp vattnet i dopfunten. Han är himla glad men det är ju pirrigt. Han sa -"Tänk om jag häller i fel bunke" :=)
Här är insidan på kortet. Jag har torrembossat barnets namn på ena sidan. På den andra sidan har jag torrembossat rosetter sedan skrivit ut "Tryggare kan ingen vara" På ett annat papper som jag rivit och chalkat.
Här är ett annat dop kort som jag gjort till samma dop.

Jag hoppas att denna jobbiga förkylning ger sig snart. Jag mår ganska bra men är ändå helt slut och hostan är inget rolig och emellanåt får jag feber. Skumt. Antingen får det bryta ut ordentligt eller så får det gå över, jag har inget tålamod med det här. Vill ju orka pyssla ju :o)

4 kommentarer:

luke the drifter sa...

Vilka fina presenter ni har gett varann.
Dopkorten är så fina. Det i bruna nyanser var väldigt fint. Lite annorlunda än vad man brukar göra.
Lugna din son med att troligtvis finns det bara en skål att hälla vatten i. :)))
Kram Ann-Christin

Anonym sa...

Mkt fina kort! Dopkortet väldigt SÖT! Du o din man verkar så gulliga mot varandra, bra jobbat! :)
Kram Lupinen

måndotter sa...

Tack vad kul att ni gillade det!
Kram

Anonym sa...

Hej
vilka underbara dop kort...
Jag skulle vilja fråga dig om du kan göra ett till mig, jag skall på dop till min bästa vennina och vill självklart ha ett speciellt kort ingen annan har.
Kan du hjälpa mig, betalar självklart.
hör av dig snarast..
på min mail putteliten@live.se