22 augusti 2008

Torsdag


Snart har barnen gått en hel vecka i skolan, tiden bara susar iväg. Snart är det väl jul:=)

Idag har jag varit på gymmet där jag sprungit, bastat och solat. När jag kom hem var degen till hamburgerbröden färdig och färdig för att bakas ut. Jag älskar min bakmaskin! Det sparar massor med tid när jag bara kan lägga i alla ingredienserna och sedan ställa timern och vips så är det färdigt när jag kommer hem. Bröden blev jätte fina denna gången, höga och stora. Förra gången blev de lite för platta, men det är ju tur att man kan lära sig.
När jag bakat färdigt var jag nästan utsvulten, men som tur var hade jag wook över sedan igår.
Efter jag hämtat fia lisa på fritids så kom gubben hem. Han hade varit i Stockholm sedan i onsdags och hade kört hem nu på eftermiddagen. Eftersom han hade ont i huvudet så lurade jag med honom ner till sjön. Attans!! Vad kallt det var, men det gjorde susen;=)
Imorgon ska jag åka en sväng med mamma så jag tänkte passa på att städa nu ikväll så får jag sovmorgon imorgon. Men när jag höll på att städa som bäst så såg jag att data stolens tyg höll på att falla i små bitar. Jag hittade lite nytt tyg och letade upp skruv mejseln. Stolen blev jättefin, nästan som ny, eller frächare i allafall.
Jag tror att jag sover gott efter denna intensiva dag.

1 kommentar:

luke the drifter sa...

Tänk vad det piffar till med lite nytt tyg. Det är kul att fixa sånt själv.
Kram Ann-Christin